THE SMART TRICK OF دیجیتال مارکتینگ THAT NO ONE IS DISCUSSING

The smart Trick of دیجیتال مارکتینگ That No One is Discussing

The smart Trick of دیجیتال مارکتینگ That No One is Discussing

Blog Article

وب‌سایت شما باید نماینده برند، محصولات و خدمات شما به بهترین شکل ممکن باشد. وب‌سایت کسب‌وکار باید سریع بارگذاری شود، برای استفاده در موبایل و دستگاه‌های دیگر بهینه‌سازی شده باشد و استفاده از آن تا حد ممکن برای کاربران ساده باشد.

اگر به بازاریابی ایمیلی و برقراری ارتباط با مخاطبان از طریق ایمیل علاقه‌مندید، به شما توصیه می‌کنیم مطالب زیر را نیز مطالعه کنید:

آموزش رایگان تبلیغات دیجیتال مسیر یادگیری را از اینجا شروع کنید آموزش تبلیغات در گوگل ادز آموزش بازاریابی پیامکی آموزش بازاریابی اپلیکیشن

آموزش رایگان بازاریابی محتوا مسیر یادگیری را از اینجا شروع کنید آموزش تولید محتوای متنی آموزش تولید محتوای ویدیویی آموزش تولید محتوا با موبایل

روش های تولید محتوا فروشگاه اینترنتی — هر آنچه باید بدانید (+ فیلم رایگان)

با شناخت بهتر هر کدام از این مراحل، می‌توانید استراتژی‌های دیجیتال مارکتینگ بهتری طراحی کنید.

فیلم مجموعه آموزش دیجیتال مارکتینگ – مقدماتی تا پیشرفته در فرادرس

سعی کنید با تولید محتوای به روز و جذاب اعتماد مشتریان به خود جلب کنید.

گوگل آنالیتیکس یا همان آنالیز مهم‌ترین ابزار تحلیل در دیجیتال مارکتینگ خدمات دیجیتال مارکتینگ است که هر وبمستری باید بلد باشد.

در اختیار داشتن این عناصر هدف‌گذاری می‌تواند شما را مطمئن کند که کمپین‌های آینده شما به مخاطبان مدنظر دسترسی بیشتری پیدا می‌کنند. همچنین توانایی اطلاع پیدا کردن سریع از تغییرات نیازهای مخاطبان می‌توانند موفقیت هر کسب‌وکاری را تضمین کند.

تفاوت نرخ خروج و نرخ پرش این است که در نرخ پرش، درصد افرادی که پس از بازدید از یک صفحه از وب‌سایت خارج می‌شوند، ارزیابی می‌شود.

این قیف به پنج مرحله تقسیم می‌شود: آگاهی، علاقه، بررسی، اقدام، و حمایت. هدف هر کدام از این مراحل این است که مشتری را یک قدم به خرید نزدیک‌تر کند. بیایید با هم این مراحل را بررسی کنیم:

وبسایت اصلی‌ترین پایگاه مشتریان شماست!. دیگر نمی‌توانید مثل کسب‌وکارهای سنتی با استخدام یک فروشنده چرب زبان مشتریان را جذب کنید! پس باید کاری کنید که مشتری جذب خودِ وبسایت شود.

اما چطور می‌شود کاری کرد که خودِ مشتری به سراغ شما بیاید؟ اینجاست که ایدۀ بازاریابی درونگرا یا ربایشی مطرح می‌شود.

Report this page